Sam Kleisen

Commercial Manager

Maak kennis met Sam Kleisen! Sam is 22 jaar en geboren in Almelo. Sam woont op dit moment in Groningen waar hij bezig is om zijn Master Real Esate Studies af te ronden, die hij volgt naast het werken bij Campus Offices. Sam is Commercial Manager bij Campus Offices waar hij verantwoordelijk is voor het contractbeheer en een deel van de financiën. Denk hierbij onder andere aan het opstellen, het verwerken, het factureren en het bijhouden van contracten. 

''Het leuke aan Campus Offices is dat we een hecht, enthousiast team hebben. Dit zorgt voor een enorme drive om samen nog meer te bereiken wat een hele fijne mix creëert tussen een prestatiegerichte maar ook een prettige, informele werksfeer.''

Sam is in 2020 begonnen bij Entweder, het moederbedrijf van Campus Offices. In 2021 heeft Sam de kans gekregen om aan de slag te gaan bij Campus Offices. Het bedrijf sprak hem toentertijd al erg aan dus was het voor Sam geen lastige keuze. Sam vertelt dat Campus Offices hem aanspreekt door de gave locaties, de lopende projecten en doordat het bedrijf in een snelle groei verkeert.

''Werk samen met mensen van wie je iets kunt leren.''

In zijn vrije tijd drinkt Sam graag een biertje met vrienden en houdt hij ervan om te sporten. Sam voetbalt graag en het liefst gaat hij elk weekend wel naar Oostenrijk om te gaan skiën. 

Sam Kleisen