Campus Offices is een venture van Entweder. Entweder is een venture builder die met opeenvolgende ventures een blijvende positieve bijdrage levert aan de evolutie van de workspace. Entweder doet dit door het starten, bouwen, financieren en verkopen van proven ventures.

Campus Offices exploiteert kantoorgebouwen in groeisteden en is in 2019 gestart. Op het moment zijn er zes Campus Offices locaties bestaande uit 17 kantoorpanden. Deze locaties bevinden zich in Almelo, Deventer, Capelle a/d IJssel, Den Bosch, Rijswijk en Enschede. Binnen deze kantoorpanden bieden wij flexplekken, kantoorruimtes en gehele vloeren aan. Maar ook verhuren we vergaderruimtes en offices for a day.

Onze locaties bieden meer dan alleen werkplek. Wij geloven er namelijk in dat het kantoor tegenwoordig veel meer is dan alleen een werkplek. Wij richten ons op delen, hospitality, community en technologie. Elke locatie maken wij uniek door een pannakooi, sportschool, gameroom, bibliotheek, idealounge, jeu-de-boules baan, dakterras en nog veel meer toe te voegen.

Binnen Campus Offices werken we met een klein, hecht, vooral jong en enthousiast team! Allemaal zijn we erg gericht op de uitbreiding en groei van Campus Offices binnen een informele sfeer. We vinden het belangrijk dat je als medewerker bij Campus Offices heel vrij bent in het indelen van jouw werktijden en dagen, maar ook van de locatie waar je wilt werken.

Image description