Het Campus offices concept.

Wij exploiteren kantoorgebouwen in groeisteden bij jou in de regio. Wij geloven erin dat de deze groeisteden inspirerende werkplekken kunnen bieden en broedplaatsen van start-ups en scale-ups zullen worden.

Ook steeds meer corporates kiezen er voor om werk- en ontmoetingsplekken te faciliteren in de nabijheid van de woonomgeving van hun medewerkers. Wij begrijpen en faciliteren dit. Efficiënt, flexibel en duurzaam.

Image description

Nog nooit zijn zo veel jongeren ondernemer geworden en wij faciliteren dat optimaal in groeisteden bij jou in de buurt. Hierdoor leveren wij als investeerder en verhuurder een bijdrage aan de maatschappelijke uitdagingen waaronder filedruk en woningschaarste in de grote steden. Dit door groeisteden aantrekkelijk te maken voor ondernemingen met uitstekende workspaces.

Image description

Elke locatie beschikt over meerdere faciliteiten, die jouw werkzaamheden optimaal ondersteunen, waaronder vergaderruimten en stiltewerkplekken. Daarnaast zijn er ook voorzieningen aanwezig om te ontspannen: jeu-de-boules baan, pannakooi, fitnessruimte etc. Het aanbod verschilt per locatie, maar is altijd bij de prijs inbegrepen.

Alle vergaderruimten zijn voorzien van een groot beeldscherm voor presentaties, maar het is ook mogelijk om contact te leggen met personen die op een andere locatie aan het werk zijn. Als huurder mag je gebruik maken van alle faciliteiten op de andere locaties en kun je op alle locaties in het sociale hart werken. Dit is allemaal bij de huurprijs inbegrepen!

Image description

Wij (her)ontwikkelen en exploiteren campussen van kantoren in een (binnen)stedelijke omgeving. Ons concept wordt gekenmerkt door:

 1. Delen

  Gedeelde faciliteiten en voorzieningen, waaronder een sociaal hart met informele ontmoetingsplaatsen, werkplekken, vergader- en lunchruimten alsmede co-working space. Hierdoor is het niet noodzakelijk om zelf over (voldoende van) dit soort ruimten te beschikken, die bovendien weinig gebruikt worden.

 2. Flexibiliteit

  Wij hanteren geen lange huurtermijnen maar huurovereenkomsten voor onbepaalde tijd met korte opzegtermijnen, tenzij anders gewenst. De opzegtermijn is afhankelijk van de omvang van het gehuurde aantal meters. Ook bieden wij de mogelijkheid om de kantoorinrichting te huren. Hierbij kan gekozen worden uit verschillende soorten meubilair die in staat zijn om op- en af te schalen wanneer jouw werkplek daarom vraagt. Hierdoor kan jouw kantoor ook eenvoudig groeien of krimpen.

 3. Community

  Op alle locaties vinden wij het belangrijk dat er een community ontstaat. Deze wordt door ons gecreëerd door verschillende evenementen iedere maand te organiseren. Je hebt ook de beschikking om gebruik te maken van het sociale hart. Hier is ruimte om te werken, te relaxen, te ontmoeten en te lunchen. De ultieme plek om andere ondernemers te leren kennen.

 4. Technologie

  Toegangsverlening vindt plaats door middel van elektrische sloten, welke door middel van een app geopend/gesloten kunnen worden. Bij de entree is een digitale receptiezuil aanwezig, welke naar wens geprogrammeerd kan worden voor het melden van bezoekers. Bezoekers kunnen parkeren d.m.v. een unieke toegangscode. Door het gebruik van deze nieuwste digitale technieken zijn de kosten laag.

Waarom huren bij Campus Offices