Mart Janssen

Content Manager

Maak kennis met Mart Janssen! Mart is 22 jaar en woonachtig in Almelo. Hij is als Content Manager verantwoordelijk voor alle content en marketing uitingen! Samen met Niek en Pim verzorgt hij de social mediakanalen, de website, de nieuwsbrief, de offline marketing en de media berichten! Naast Campus Offices werkt Mart ook als social & content marketeer voor Entweder. Met nog één jaar te gaan heeft Mart ook bijna zijn opleiding Commerciële Economie afgerond!

Hij is anderhalf jaar geleden bij Campus Offices gekomen via zijn meewerkstage bij Dreesz. De meewerkstage beviel vanuit Dreesz en Mart zijn kant zo goed dat hij is gebleven. De doorslag om bij Dreesz stage te lopen had met meerdere factoren te maken. Het jonge team, het groeiende bedrijf en alle handvaten die Entweder te bieden heeft hebben hem de doorslag gegeven. 

''Het leukste bij Campus Offices vind ik het superleuke, jonge en gepassioneerde team! Daarnaast vind ik de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt bij Campus Offices heel fijn. Ook bouw je op jonge leeftijd al een erg groot netwerk op waar ik heel erg blij mee ben!''

In zijn vrije tijd is Mart graag sportief bezig. Hij basketbalt veel en vindt het ook leuk om een potje te tennissen, squashen of om een bezoekje te brengen aan de sportschool. Daarnaast kan je Mart ook veel vinden met vrienden en familie. Tegen een avondje uitgaan zegt Mart geen nee! 

''Live in the moment''

Mart Janssen