Niek Blankestijn

Marketeer

Maak kennis met Niek Blankestijn! Niek is 22 jaar en geboren in Apeldoorn. Hij woont vanaf zijn 4e jaar met zijn ouders en broers in Wierden. Op dit moment zit Niek in het derde jaar van de studie Ondernemerschap & Retail Management waarbinnen hij zich specialiseert in marketing, sales en andere business-gerelateerde vakken. Ook leert hij binnen deze opleiding als ondernemende manager een bedrijf te managen. Niek is bij Campus Offices de meeste dagen bij de vestiging in Almelo of bij de vestiging in Capelle aan den IJssel te vinden.
 
Bij Campus Offices focust Niek zich voornamelijk op de marketingafdeling van het bedrijf. Denk hierbij aan social-media berichten inplannen, schrijven en posten voor meerdere vestigingen, nieuwsbrieven maken en andere medewerkers ondersteunen bij overige werkzaamheden die met marketing te maken hebben. Daarnaast helpt hij de locatie managers om de locaties te managen.

''Via een LinkedIn-oproep en een andere medewerker die ik al kende ben ik bij Campus Offices terecht gekomen. Campus Offices sprong er voor mij uit omdat ze met een jong team werken en omdat het een bedrijf is met veel potentie. Vanaf het eerste moment dat ik hier binnenkwam ben ik goed ontvangen en heb ik het erg naar mijn zin.''

Het leukste aan het werken bij Campus Offices vindt Niek de verantwoordelijkheid die hij opgelegd krijgt. Als medewerker of stagiaire bij Campus Offices krijg je namelijk een takenpakket opgelegd waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Daarentegen kan je altijd om hulp vragen, wat erg fijn is, vertelt Niek. Naast de opgelegde verantwoordelijkheid vindt Niek het jonge team erg leuk om mee te werken, ook is iedereen in voor een grapje en voor bijvoorbeeld een vrijdagmiddagsborrel.

''Er komt altijd wel iets op je pad, als je er maar wat voor doet.''

In zijn vrije tijd werkt Niek bij GSMpunt, een webshop in telefoonaccessoires. Daarnaast bezoekt Niek graag festivals, gaat er voor hem bijna geen avond voorbij dat hij niet met vrienden te vinden is en voetbalt hij drie keer per week.

Niek Blankestijn
`