Job Wolberink

Assistant

Maak kennis met Job Wolberink! Job is geboren en woonachtig in Almelo. Hij is het tweelingbroertje van Felix en het broertje van Lobke die ook beide werkzaam zijn bij Campus Offices. 

Job is (bijna) dagelijks te vinden bij Campus Dreesz in Almelo. Hij heeft hier een assisterende rol. Hij verzorgt de lunch en koffie, verwelkomt huurders, maakt kantoorruimtes klaar voor opleveringen en brengt de post rond bij de ondernemers. Naast het werk bij Campus Offices is Job druk bezig met zijn studie ‘Toegepaste Psychologie’ die hij volgt op het Saxion te Deventer.

''We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.''

Job is bij Campus Offices terecht gekomen via zijn tweelingbroer Felix. Job kende de meeste medewerkers bij Campus Offices toentertijd al, hij hoorde veel goede verhalen en dit gaf voor hem de doorslag om te gaan solliciteren. Inmiddels is hij al meer dan twee jaar werkzaam voor Campus Offices. 

''Het allerleukste aan het werken bij Campus Offices vind ik de sfeer die heerst binnen de panden. het is erg gemoedelijk waardoor het letterlijk als een tweede huis voelt. Alle collega's zijn erg meelevend en iedereen is oprecht geïnteresseerd, daarbij zijn veel collega's oprecht goede vrienden van mij geworden. Verder is de flexibiliteit tussen werken en bezig zijn voor school voor mij ideaal.''

Naast het werken bij Campus Offices vindt Job het leuk om allerlei diverse activiteiten te ondernemen met vrienden en familie. Ook sport hij af en toe, dit doet hij meestal bij de sportschool bij Campus Dreesz. Daarnaast gaat Job het liefst elk weekend uit! 

Job Wolberink