​Word onderdeel van de Campus community!

Geplaatst op 21-04-2021

​Word onderdeel van de Campus community!

Geplaatst op 21-04-2021

Met Campus willen we graag een community opbouwen. We hopen dat we met Campus een plek kunnen creëren dat gezien wordt als plek om te werken, maar ook om je vrije tijd door te brengen. Door ontmoetingen laagdrempelig te maken stimuleren wij om ondernemers elkaar te leren kennen. Wanneer verschillende ondernemers betrokken zijn met elkaar hopen we dat er ook samenwerkingen kunnen ontstaan.

Hoe bouwen wij een community op?

Wij willen op elke locatie graag een community opbouwen. Een kantoor van ons zal dan niet uitsluitend dienen als werkplek, maar ook als vrijetijdsbesteding. Om een plek te creëren waar ondernemers ook in hun vrije tijd willen doorbrengen is het belangrijk om de faciliteiten daar ook voor te bieden. Daarom hebben wij bij Campus bijvoorbeeld een gameroom, dakterras en pannakooi voor onze ondernemers. Ook vinden we het belangrijk dat ondernemers elkaar ontmoeten. Er zijn veel verschillende ontmoetingsplekken gecreëerd om sociaal contact zo laagdrempelig mogelijk te maken. Zo bieden wij ondernemers dus de mogelijkheid om te sporten, uitrusten of een rustig kopje koffie te drinken.

Samenwerkingen tussen ondernemers

Wij zien ook graag samenwerkingen voortvloeien uit verschillende ondernemers binnen onze campus. Ondernemers kunnen elkaar namelijk helpen om te groeien. Wanneer ondernemers een (te) drukke planning hebben, een grote opdracht krijgen of wanneer ze extra expertise kunnen gebruiken is het fijn als je goede, betrouwbare ondernemers in je eigen netwerk hebt. Door middel van onze gedeelde faciliteiten en de vele ontmoetingsplekken proberen wij de ondernemers te stimuleren om met elkaar in aanraking te komen, elkaar te leren kennen en om samen aan een community te bouwen!