Unieke vergaderruimtes Rotterdam: dit zijn onze favoriete ruimtes!

Geplaatst op 08-03-2023

Unieke vergaderruimtes Rotterdam: dit zijn onze favoriete ruimtes!

Geplaatst op 08-03-2023

Vergaderen kan best zwaar zijn. Om deze reden is het belangrijk om een ruimte te hebben waarbij je voldoende inspiratie en concentratie hebt. Daarbij komt het professioneel over wanneer je zakelijke ontmoetingen uitnodigt op een mooie vergaderplek.

Maar een vergadering kan variëren: van een één-op-één vergadering tot het uitwerken van een volledige strategie met het team. Elk type vergadering heeft een andere ruimte nodig, verschillend in groottes en voorzieningen.

In deze blog laten wij jou onze favoriete vergaderruimtes zien op onze locatie in Capelle aan den IJssel. Deze meetingrooms variëren in aantallen van 2 tot wel 40 personen.

1. Meetingroom Maas

In meetingroom Maas kun je ongestoord vergaderen. perfect voor jong professionals, startups en andere snelgroeiende bedrijven. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 5 personen en is hiermee perfect voor kleine teambesprekingen of een vergadering waarin je veel moet sparren met elkaar.

Daarnaast beschikt de ruimte over een presentatiescherm waarin je jouw bevinden eenvoudig kan laten zien.

2. Meetingroom Wolga

Meetingroom Wolga is een van onze ruimere vergaderruimtes waar je met 8 personen in kunt vergaderen. Door de ronde tafel is het mogelijk om met iedereen gemakkelijk te communiceren. Daarnaast beschikt de ruimte over een tv-scherm waar je presentaties op kan laten zien.

3. Eventspace Jordaan

Eventspace Jordaan is een open ruimte waar je met grotere groepen in terecht kunt. De ruimte is geschikt voor het houden van workshops, evenementen of presentaties. Daarbij kan de ruimte ingedeeld worden in verschillende vergaderopstellingen, afhankelijk van jouw doel. Het is ook mogelijk om de catering te laten verzorgen.

4. Meetingroom Schelde

Meetingroom schelde is een stijlvolle meetingbox voor 6 personen.

De meetingbox bestaat uit geluiddichte wanden. Hierdoor kun je in alle rust overleggen zonder dat je last hebt van omstanders, of zij van jou. De box beschikt daarnaast over een goede akoestiek en beschikt altijd over een aangename temperatuur.

Op zoek naar een vergaderruimte in omgeving Rotterdam? Dan heeft Campus Offices de ruimte die jij nodig hebt!