Ricoh Nederland vestigt zich bij Campus Hambaken in Den Bosch!

Geplaatst op 18-08-2022

Ricoh Nederland vestigt zich bij Campus Hambaken in Den Bosch!

Geplaatst op 18-08-2022

Per 1 maart 2023 zal Ricoh Nederland verhuizen naar Campus Hambaken. Campus Hambaken is het meest recente aangekocht pand gelegen in Den Bosch. De huurovereenkomst is op 13 juli 2022 ondertekend door Bob van Heyningen, CEO van Ricoh Nederland, Pim Trommelen, Commercial Director van Campus Offices en Christiaan Huijg, Managing Director van Campus Offices. 

Hybride werken

Ricoh Nederland faciliteert niet alleen hybride werken maar hanteert zelf ook een hybride werken beleid. Als digital Services Company is Ricoh van menig dat de manier van werken continu verandert, waarbij hybride werken de norm is. Dit vraagt om tijd- en plaats onafhankelijke faciliteiten en stelt andere eisen aan een kantoorlocatie. Hierdoor is er minder kantoorruimte nodig en meer flexibiliteit. Campus Offices biedt deze omgeving met alle benodigde faciliteiten zoals moderne vergader- en creatieve ruimtes, ontmoetingsplekken, koffiebar en sportgelegenheid. Campus Offices bestaat uit zes locaties met 17 kantoorpanden. Dit is de basis voor start-ups maar ook voor scale-ups! Als corporate organisatie wil Ricoh graag deel uitmaken van deze dynamische werkomgeving en eco-systeem. 

Pim Trommelen: ‘’Met de komst van Ricoh Nederland is een nieuwe stap gezet in de transformatie naar het nieuwe werken. Kleine bedrijven maakten al de overgang naar multi-tenant kantoren. De verhuizing van Ricoh Nederland naar Campus Hambaken toont aan dat ook gevestigde corporate organisaties klaar zijn voor de volgende stap van hybride werken. Ieder bedrijf dat op zoek is naar een plek die hierop aansluit heten we van harte welkom bij Campus Offices’’.

Nieuwe mijlpaal

Met de verhuizing van Ricoh Nederland naar Campus Hambaken bereikt Ricoh een mijlpaal. Het huidige pand liep 10 jaar geleden voorop met het ‘nieuwe werken’-concept. Nu zijn de behoeften van zowel de werkgevers als werknemers veranderd. Campus Hambaken biedt alle voordelen van hybride werken. Ricoh Nederland kiest er bewust voor om in Den Bosch te blijven. ‘’Wonen, werken en ontmoeten in de regio komen samen op Campus Hambaken, we voelen ons hier thuis’’, zegt Van Heyingen.