Qredits vestigt zich bij Campus Dreesz aan de Egbert Gorterstraat!

Geplaatst op 18-08-2022

Qredits vestigt zich bij Campus Dreesz aan de Egbert Gorterstraat!

Geplaatst op 18-08-2022

Nu nog gelegen aan de Wierdensestraat, maar vanaf eind mei 2023 vestigt Qredits zich bij Campus Dreesz aan de Egbert Gorterstraat. Qredits zal na dertien jaar weggaan uit de twee panden waarin ze zitten. 

De afgelopen jaren is het bedrijf in microkredieten enorm gegroeid. In 2009 is Qredits begonnen met vijf medewerkers in twee kamers in Almelo. De kredietverstrekker heeft inmiddels zo’n 120 medewerkers, die werken in twee panden tegenover elkaar aan de Wierdensestraat. Het werken in twee panden is niet altijd even handig, daarnaast is het grootste pand erg onlogisch ingedeeld. 

Qredits naar de Egbert Gorterstraat

Het fijne is dat straks alle medewerkers op dezelfde locatie zitten. Campus Dreesz ligt tegenover het treinstation, lekker handig voor wie met de trein naar het werk gaat. Wie met de auto komt, kan deze parkeren in de ondergrondse parkeergarage. Het gebouw heeft in totaal 3252 vierkante meter en Qredits zal 2400 vierkante meter in gebruik gaan nemen. 

In het verleden zaten hier onder meer Koninklijke Ten Cate, Fortisbank en Justitiële Informatiedienst. De afgelopen jaren werd het gebouw antikraak bewoond. Hierdoor moet er aardig wat aan de locatie veranderd worden. Er worden weer faciliteiten toegevoegd als een sportschool, groot sociaal hart, vergaderruimtes, ontmoetingsplekken en nog veel meer!