Maak kennis met: Vaud

Geplaatst op 16-06-2021

Maak kennis met: Vaud

Geplaatst op 16-06-2021

De community van Campus Offices groeit in een hoog tempo. Steeds meer ondernemers maken gebruik van onze diensten. Via onze blogs proberen wij deze ondernemers uit te lichten. Deze week is Vaud aan de beurt.

Vaud is gevestigd bij Campus Delta. Ze bieden een breed assortiment van vitamines en voedingssupplementen aan. Deze zijn geproduceerd met de hoogste kwaliteit voedingsstoffen en ingrediënten. De producten bevatten een hoge dosering en zorgen voor een geleidelijke afgifte van de stoffen.

Vaud is een kanton in het westen van Zwitserland. Hier is de onderneming dan ook naar vernoemd. Vaud streeft de Zwitserse degelijkheid na met haar producten. De degelijkheid staat voor: kwaliteit, betrouwbaar en duurzaam. Dit is precies hetgeen waar Vaud zich in wil onderscheiden

Alle producten van Vaud zijn met een probleemoplossende gedachte ontwikkeld. Jouw gezondheid staat voor hen centraal. Daarom vinden ze persoonlijk contact ook cruciaal. Dan kunnen zij jou persoonlijk adviseren over welke producten het beste bij je past.