​Maak kennis met: Dubbelklik

Geplaatst op 09-06-2021

​Maak kennis met: Dubbelklik

Geplaatst op 09-06-2021

Wij bieden meer dan slechts een bureau in een kantoor. Zo beschikken wij over een groot aantal voorzieningen aan die voorbij gaan aan de kantoorstandaarden. Hier kunnen ondernemers dan ook kosteloos gebruik van maken. Steeds meer ondernemers spreekt dit concept aan, zo ook Dubbelklik.

Dubbelklik is sinds mei gevestigd bij Campus Delta. Ze zijn gespecialiseerd in het praktisch, uitdagend en uitvoerbaar verzorgen van online lesmaterialen voor onder andere de praktijkvakken op het VMBO. Zo doen leerlingen kennis op van mediawijsheid en verschillende ict-vaardigheden.

“Onze ambitie is om herkenbaar te zijn en betrouwbaar te blijven. Zijn zoals we zijn. Gewoon doen waar we goed in zijn: met veel enthousiasme én een persoonlijke benadering lesmaterialen blijven ontwikkelen”

Met het unieke systeem van Dubbelklik bepalen leerlingen bovendien welke opdrachten online worden gemaakt en welke worden uitgeprint. De uitgeprinte opdrachten kunnen daarna eenvoudig online worden ingeleverd. Op deze manier doet Dubbelklik haar uiterste best om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst.