Het voordeel van gedeelde faciliteiten!

Geplaatst op 21-04-2021

Het voordeel van gedeelde faciliteiten!

Geplaatst op 21-04-2021

Wij bieden een groot aantal gedeelde faciliteiten aan voor onze ondernemers. Doordat wij deze faciliteiten aanbieden, hoeven ondernemers zelf niet meer over (voldoende van) deze faciliteiten te beschikken.

De reden achter gedeelde faciliteiten

Vergaderruimtes en andere werkplekken binnen het kantoor worden tegenwoordig nog maar beperkt gebruikt. Al is het alleen maar om het feit dat er tegenwoordig veel meer wordt thuisgewerkt. Wij verzorgen daarom vergaderruimtes, belcellen, sociale harten en andere informele ontmoetingsplaatsen voor ondernemers. Wanneer je bij ons een kantoor huurt, kun je onbeperkt gebruik maken van deze ruimtes. Deze ruimtes kunnen ondernemers reserveren voor meetings, vergaderingen of andere doeleinden. Doordat wij de gedeelde faciliteiten aanbieden, hoeft jouw kantoor jou niet van al deze ruimten te voorzien. Als gevolg hoef je dus minder meters te huren wat leidt tot een lagere huurprijs.

De faciliteiten die wij aanbieden

We bieden ondernemers een groot, divers aanbod van faciliteiten en services. Toegangsverlening vindt plaats door middel van elektrische sloten, kantoorruimtes worden wekelijks schoongemaakt en er is onbeperkt koffie, thee en smaakwater voor onze ondernemers. Ook is er bij ons de ruimte om tijdens, voor of na het werken te ontspannen. Er is namelijk een sportschool, gameroom, dakterras en een jeu-de-boules baan aanwezig op onze campussen. Deze gedeelde faciliteiten stimuleren ondernemers om in contact te komen met elkaar. Veel ondernemers kennen elkaar dus op de campus waardoor een fijne sfeer gegarandeerd is!