Flexplek voor startende ondernemers in Den Bosch

Geplaatst op 21-04-2023

Flexplek voor startende ondernemers in Den Bosch

Geplaatst op 21-04-2023

Startende ondernemers in Den Bosch opgelet: flexwerken wordt steeds populairder, zowel onder professionals als bedrijven wereldwijd. Met de opkomst van technologie en digitale communicatie is het niet langer nodig om vast te zitten aan een vaste werkplek. Het werken op afstand biedt een flexibele en efficiënte manier van werken die veel voordelen heeft. Als je op zoek bent naar een flexibele en efficiënte werkplek in Den Bosch, dan is Campus Hambaken de perfecte keuze voor jou.

Campus Offices biedt moderne en stijlvolle kantoorruimtes die zijn ontworpen om aan alle behoeften van moderne professionals te voldoen. Met onze flexibele werkplekken kun je werken waar en wanneer je maar wilt, zonder vast te zitten aan een vaste locatie of contract. Onze locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en verdeeld over heel Nederland. Campus Hambaken in Den Bosch bevindt zich vlak bij de snelweg en beschikt over voldoende parkeerplekken. 

Wanneer is een flexplek voor jou geschikt?

  1. Je wilt niet vastzitten aan een langdurig contract

Voor veel mensen is de stap om te huren een grote stap vanwege de beperkte vrijheid binnen de huurovereenkomst. Je zit al snel voor een langere tijd vast aan de ruimte, terwijl je niet weet wat de toekomst brengt. Bij ons is je abonnement maandelijks opzegbaar en kun je starten met een strippenkaart van bijvoorbeeld 4 dagen om te kijken of de flexplek je bevalt. We bieden verschillende mogelijkheden aan waarmee jij bij ons kan komen flexwerken!

  1. Je hebt een professionele plek nodig om klanten te ontvangen

Een huiskamer is niet altijd even professioneel. Een flexplek huren geeft je de mogelijkheid om klanten te ontvangen in een formele omgeving. Zo houd je privé en werk gescheiden en behoud je je privacy door een apart bedrijfsadres. Voor privégesprekken staan er op elke locatie voldoende vergaderruimtes tot je beschikking. Bovendien kun je je klanten snel voorzien van een kopje koffie of thee en is het mogelijk om de lunch te laten verzorgen door onze cateraar. 

  1. Je hebt behoefte om te netwerken en anderen te ontmoeten  

Wanneer je constant op dezelfde plek werkt, kan dit zorgen voor demotivatie en verveling. Daarbij mis je vaak de interactie met andere ondernemers. Op onze flexplek locaties zijn meerdere flexwerkers te vinden waarmee je kunt sparren of overleggen. Overigens is dit niet verplicht, je kunt je ook gemakkelijk afzonderen in één van onze belboxen.

  1. Je hebt potentie om door te groeien

Heb je de potentie om door te groeien met je bedrijf? Dan is op een bepaald moment een flexplek niet meer geschikt. Bij onze locatie in Den Bosch kun je eenvoudig je werkplek omruilen voor een kantoorruimte die past bij jouw bedrijfsgrootte. Zo hoef je nooit na te denken over verhuizen wanneer je bedrijf groeit of juist krimpt. 

Flexwerken bij Campus Offices, locatie Den Bosch

Met een flexplek bij Campus Hambaken in Den Bosch geniet je van een aantal voordelen. Zo zit je nergens voor langere tijd aan vast en is het abonnement maandelijks opzegbaar. Daarnaast kun je gebruik maken van de faciliteiten op onze locatie, zoals het dakterras, de vergaderruimtes en onbeperkte koffie of thee. Wij groeien graag met je mee, door op- en afschaal mogelijkheden te bieden wanneer je bedrijf groeit of juist krimpt. 

Benieuwd of onze flexplek in Den Bosch wat voor jou is? Plan dan een rondleiding in bij onze collega Sam, hij laat je graag de mogelijkheden zien!