Flex-kantoren zijn in trek!

Geplaatst op 08-03-2021

Flex-kantoren zijn in trek!

Geplaatst op 08-03-2021

“Ruimte wordt snel, flexibel en leuk. Kant-en-klare ruimten, flexibel ontwerp, integratie van technologie, flexibele huurvoorwaarden en horecadiensten worden de norm.”

Bron: PropertyNL, 7 augustus 2020

Redacteur: Renée Limmen

Link: https://propertynl.com/Nieuws/Blijvend-meer-vraag-naar-flex-kantoren/941f8417-7b34-40bb-aa82-592148a299c9

Flexibele huurcontracten

Bij ons speelt flexibiliteit ook een grote rol in onze service. Zo is het bij mogelijk om binnen één werkweek operationeel te zijn. Wij hanteren daarnaast geen vaste of lange huurtermijnen, tenzij jij dat wenst. Je huurt voor een onbepaalde tijd en de opzegtermijn wordt bepaald door de omvang van de gehuurde ruimte.

Gebruik van technologie

Door het gebruik van de nieuwste digitale technieken garanderen wij een hoog gebruiksgemak voor de ondernemers. Toegangsverlening vindt plaats door middel van elektrische sloten, die door bediening van een app geopend/gesloten kunnen worden. Ook kunnen ondernemers vergaderruimtes reserveren en het parkeerterrein betreden door middel van de app. Dankzij het gebruik van deze nieuwste, digitale technieken zijn de kosten laag.

Flexibel kantoormeubilair

Bij ons kun jij bovendien de uitstraling van jouw kantoor bepalen. Er is namelijk een grote selectie meubels en inrichtingselementen waaruit gekozen kan worden. Hierdoor kunnen er verschillende type werkplekken gerealiseerd worden en voldoet het interieur altijd aan jouw verwachtingen. Het meubilair kan bovendien eenvoudig verplaatst en uitgebreid worden waardoor de ruimtes eenvoudig kunnen groeien of krimpen.