Fietsen voor onze ondernemers!

Geplaatst op 28-04-2021

Fietsen voor onze ondernemers!

Geplaatst op 28-04-2021

Onze nieuwe campusfietsen zijn geleverd! Dit betekent dat elke ondernemer binnen Campus Delta een campusfiets in bruikleen krijgt. Hier kunnen onze ondernemers kosteloos gebruik van maken.

Waarom bieden wij deze fietsen aan?

Als aanvulling op ons ruime pakket van faciliteiten en services hebben wij nu ook onze eigen campusfietsen beschikbaar gesteld voor onze ondernemers. Wij vinden het belangrijk dat onze ondernemers naast het werken ook de ruimte hebben om te ontspannen. Met de fietsen hopen we veel ondernemers blij te kunnen maken.

Stimuleren om te bewegen

Met de nieuwe campusfietsen hebben wij dus een nieuwe invulling gegeven aan het ontspannen bij onze campus. Volgens hoogleraar en hersenonderzoeker Victor Lamme is bewegen de manier om je brein fit te houden. Bewegen is dus niet alleen belangrijk voor het lichaam, maar ook voor je brein. Daarom proberen wij de ondernemers te stimuleren om te bewegen. Naast een sportschool en pannakooi bieden wij dus nu ook deze fietsen aan voor onze ondernemers.

Geheel kosteloos

De fietsen behoren uiteraard tot onze hospitality services. Wij hanteren vaste kosten voor onze hospitality services waardoor ondernemers geen enkele naheffing ontvangen. Er worden dus geen extra kosten in rekening gebracht om gebruik te maken van deze fietsen.