De workspace Rally 2023 was een groot succes! 🏁

Geplaatst op 26-07-2023

De workspace Rally 2023 was een groot succes! 🏁

Geplaatst op 26-07-2023

Op donderdag 29 juni 2023 vond alweer de 3e editie van de Workspace Rally plaats. Een dag Γ©n avond vol avontuur, gezelligheid en ruimte om te netwerken met gelijkgestemden!

Over de Workspace Rally

Bij Campus Offices en SKEPP geloven we in de kracht van samenwerking en het creΓ«ren van optimale werkomgevingen. The Workspace Rally 2023 was de perfecte gelegenheid om deze missie te delen en te laten zien hoe onze samenwerking een gouden combinatie vormt voor moderne werkculturen

De Workspace Rally is speciaal bedoeld om onze partners een onvergetelijke dag vol avontuur te bieden. De deelnemers werden uitgedaagd om als team een spannende route te rijden van locatie A naar B.

Een geslaagde dag!

De dag begon bij Restaurant Zuiver in Utrecht, en na een kop koffie begon de competitieve strijd om de eerste plek! De route eindigde bij onze nieuwste locatie in Den Bosch: Campus Hambaken. Hier werden alle deelnemers ontvangen met een glaasje bubbels en werd later de winnaar bekendgemaakt. De dag eindigde met een hapje, drankje en natuurlijk een gezellige afterparty!

Namens Campus Offices en SKEPP willen we graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van The Workspace Rally 2023.

Benieuwd naar de rest van de foto's? Bekijk de foto's hier.