De locaties van Campus Offices.

Geplaatst op 05-03-2021

De locaties van Campus Offices.

Geplaatst op 05-03-2021

Onze eerste locatie is Campus CeeCee in Enschede. Deze campus is gevestigd aan de Brouwerijstraat 1 en beschikt onder andere over een prachtig dakterras, een groot sociaal hart en vele ruime vergaderruimten.

De tweede locatie is Campus Delta. Deze campus is gevestigd in Capelle aan den IJssel aan de Rietbaan 2-12. Op deze locatie kun je gebruik maken van onder andere een gameroom, fitness, bibliotheek en vele andere faciliteiten. Ook zijn er vele vergaderruimten waar jij aangenaam kunt werken.

Ten slotte hebben we recentelijk ook een zevental panden kunnen aankopen in Rijswijk. Deze worden geëxploiteerd onder de naam “Campus Seven Cities”. Deze campus is gevestigd aan de Lange Kleiweg 50-62. Deze 7 gebouwen liggen allemaal gelegen rondom een centraal parkeerterrein. In elk gebouw zijn er gemeenschappelijke vergaderruimten en een sociaal hart waar ondernemers gebruik van kunnen maken.

Als ondernemer kun je gebruik maken van alle faciliteiten op de andere locaties. Dit is allemaal bij de huurprijs inbegrepen!