Campus Offices en Dreesz Fuseren!

Geplaatst op 17-08-2021

Campus Offices en Dreesz Fuseren!

Geplaatst op 17-08-2021

Campus Offices en Dreesz zijn deze maand gefuseerd. Campus en Dreesz exploiteren in totaal 6 kantoorlocaties in Nederland met circa 42.000 m2 verhuurbaar vloeroppervlak aan kantoorruimte. Deze portefeuille zal verder worden uitgebouwd onder de naam Campus Offices.

Beide ondernemingen werkten de afgelopen 1,5 jaar al nauw samen en hebben dezelfde visie op de toekomst van het kantoor en zijn functies. De kantoorconcepten focussen zich beide op het verbeteren van het werkplezier door de werkomgeving fijner en functioneler te maken. Zo maken beide Campus Offices en Dreesz gebruik van proptech, hebben beiden verschillende faciliteiten in de kantoren om te ontspannen en leveren ze kwalitatief hoogwaardige kantoorruimtes met veel flexibiliteit.

Hoe nu verder?

Campus Offices zal zijn naam behouden, en Dreesz zal overgaan in Campus Offices. Pim Trommelen, de voormalig Managing Director van Dreesz is bij Campus Offices in de rol van Commercial Director getreden en zal vanaf heden verantwoordelijk zijn voor de commerciële kant van de portefeuille en daarmee het aantrekken van huurders voor alle locaties. Christiaan Huijg, onze Managing Director zal in zijn functie blijven en zich met name richten op de aankoop, financiering en (her)ontwikkeling van de (nieuwe) locaties.

Wat verandert er voor Campus Offices?

Campus Offices zal door de samenwerking met Dreesz een mooie stap zetten naar een landelijke dekking van kantoren. Daarnaast is door de nauwe samenwerking synergie ontstaan tussen Campus Offices en Dreesz, waardoor de processen en organisatie van beide optimaal benut kunnen worden door de samenwerking.

Voor de huurders van Campus Offices zal er op de korte termijn niets veranderen. Campus Offices blijft Campus Offices, ondernemers bij Campus Offices kunnen hun werk blijven doen zoals ze dat altijd deden in hun kantoren, en iedereen bij Campus kan nog steeds gebruik maken van alle faciliteiten.