Campus Offices bij W5: een vooruitblik!

Geplaatst op 17-02-2021

Campus Offices bij W5: een vooruitblik!

Geplaatst op 17-02-2021

Dit jaar was de eerste editie van heet W5 evenement van Entweder. Vanaf heden wordt elke 2e donderdag van het nieuwe jaar het evenement W5 georganiseerd. Op dit evenement lichten alle ventures die vanuit Entweder hun start hebben gemaakt de "5 W's" (wat, waarom, wie, wanneer, waar) van de ventures toe.

Wat is Entweder?

Entweder is een venture builder die verschillende ventures in de vastgoed industrie start, financiert, bouwt van start-up naar scale-up en vanaf het scale-up niveau verkoopt. Dit wordt allemaal gedaan vanuit de start-up studio van Entweder in Almelo. Met verschillende bewezen concepten in de huidige kantoormarkt als DREESZ, SKEPP, BOW en Campus Offices brengen ze een significante verbetering aan de workspaces in Nederland.

Vooruitzicht Campus Offices

Christiaan Huijg, de huidige managing director van Campus Offices, heeft tijdens dit evenement een korte pitch van 5 minuten gehouden over de wat, waarom, wie, wanneer en waar van Campus Offices. Met deze 5 W's wordt er een duidelijk beeld geschetst van de venture en waar Campus Offices zich allemaal mee bezig houdt.

Campus Offices heeft als doelen voor 2021 om door middel van het doorontwikkelen van de hospitality binnen de kantoren de huidige leegstand te verhuren en huurders te behouden. Denk hierbij aan de automatisering, door bijvoorbeeld de app te ontwikkelen, een verbetering in de horeca om het nog gezelliger op kantoor te maken en een uitbreiding van de services door middel van een gastheer/gastvrouw op kantoor. Daarnaast wil Campus Offices in 2021 ook meer nieuwe locaties aanschaffen om het servicegebied uit te breiden.

W5 videos

In de presentatie van Christiaan tijdens het W5 evenement is meer informatie te vinden over Campus Offices. Om de video te bekijken van dit evenement ga je naar https://www.entweder.vc/w5/