Campus Dreesz is dringend opzoek naar een tweede locatie in Almelo

Geplaatst op 21-01-2022

Campus Dreesz is dringend opzoek naar een tweede locatie in Almelo

Geplaatst op 21-01-2022

Ondertussen zijn er al meer dan 70 bedrijven gehuisvest, heeft het een bruisend sociaal hart, vele vergaderruimtes, belunits, meetingrooms, sportschool, flexplekken, kantoorunits alleen zit Campus Dreesz in Almelo bijna vol en wil uitbreiden. In deze blog is te lezen hoe het kan dat Campus Dreesz bijna vol zit, vertellen we wat meer over de gevestigde bedrijven en kijken we vooruit naar de toekomst!

Campus Dreesz in Almelo staat voor een plek waarin ondernemen, ontmoeten, onderwijs maar ook ontspanning centraal staat. Met ruim 70 bedrijven die zich bevinden in diverse branches is het altijd een bruisende ontmoetingsplek. Campus Dreesz heeft eigenlijk een enorme boost gehad tijdens de verschillende lockdowns. Ondernemers zochten toch een plek om zich te vestigen, een plek waar ze contacten kunnen leggen, vergaderen, lunchen of voor een kopje koffie met klanten. Daar hebben wij erg op in gespeeld en dat resulteert in een bijna compleet verhuurde locatie!


Op onze drie verdiepingen bevinden zich de ondernemers. Klein en groot, en elk in eigen sfeer. De ondernemers variëren in branches als advisering, dienstverlening, digitale service, uitzendwerk, advocatuur, coaching, belastingdeskundigen en architectuur. Het mooie hiervan is is dat iedereen elkaar vragen kan stellen, elkaar verder voort kan helpen en openstaat om samen te werken. Dat is echt één van de krachten binnen het pand.

Op het moment zijn we echt toe aan een tweede locatie in de binnenstad van Almelo. Het liefste op loopafstand van onze huidige locatie zodat het een campus effect krijgt. We zitten op het moment voor 94% vol en we naderen het punt waarbij we straks nee moeten verkopen. En dat is absoluut niet wat we willen. We kijken erg graag vooruit om een oud pand nieuw leven in te blazen in Almelo, wellicht zelfs met een plan waarbij overheid, bedrijfsleven en onderwijs een Hbo-opleiding voor ondernemer opzetten. Dat is iets voor in de toekomst!