Campus CeeCee is flink onder handen genomen

Geplaatst op 04-01-2022

Campus CeeCee is flink onder handen genomen

Geplaatst op 04-01-2022

Ook bij Campus CeeCee zijn we volop bezig met het renoveren van de vestiging! Er zijn erg veel projecten de afgelopen tijd afgerond om zo met een frisse start 2022 te beginnen. Benieuwd wat er allemaal is aangepakt en aangepast? Lees dan verder!

Als eerst was het sociale hart aan de beurt voor een mooie opfrisbeurt! Er is signing aangebracht en ook de liften zijn onder handen genomen. Dit is helemaal in de Campus Offices stijl gemaakt met ons logo en er is ook een neon logo aan de wand geplaatst!


Naast de signing in het sociale hart is er ook een grote prachtige bar gemaakt! Deze bar is van vele gemakken voorzien voor lunchpartijen, zoals een luxe koffieapparaat en een piston machine is aanwezig! Iedereen kan binnen Campus CeeCee tijdens de lunch bij Priscilla een lekker kopje koffie halen! De wand van het sociale hart is ook aangepakt en er worden ook nog nieuwe meubels geleverd waar je aan kan lunchen of ontspannen tussen het werken door.Naast de vele kantoorruimtes binnen Campus CeeCee zijn er nu ook flexplekken gecreëerd. Deze ruimte is voorzien van drie hele gave BOW-boxen. De twee persoons box heet de Klok, de vier persoons box heet Grolle en de zes persoons box heet het Kanon. Deze namen zijn uiteraard vernoemd naar het voormalige Grolsch pand. Daarnaast zijn de wanden voorzien van gave graffiti en is er een grote vergaderruimte gerealiseerd, namelijk de 1615. Deze vergaderruimte is vernoemd naar het jaartal dat Grolsch is opgericht.


Verder is de achterkant van het pand en de tweede verdieping aan de buitenkant van het pand wit gemaakt. Hierdoor is Campus CeeCee nog herkenbaarder geworden. Ook zijn de techniek hokjes en het fietsenhok geverfd en zijn de parkeerbordjes vervangen! Kortom CeeCee is de afgelopen tijd erg goed onder handen genomen.Ben jij geïnteresseerd naar meer van Campus CeeCee? Neem dan contact op via info@campusoffices.com of bel naar 085-7600935! Onze koffie staat altijd voor jou klaar!