Het Campus offices concept.

Campus (her)ontwikkelt, exploiteert daartoe campussen van kantoren in een (binnen)stedelijke omgeving.
Het concept wordt gekenmerkt door:

 1. Sharing

  Gedeelde faciliteiten en voorzieningen, waaronder een sociaal hart met informele ontmoetingsplaatsen, werkplekken, vergader- en lunchruimten alsmede co-working space. Hierdoor is het niet noodzakelijk om zelf over (voldoende van) dit soort ruimten te beschikken, die bovendien weinig gebruikt worden.

 2. Flexibility

  In principe hanteren wij geen lange huurtermijnen, maar huurovereenkomsten voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn is afhankelijk van de omvang van het gehuurde. Daarnaast kan tevens de kantoorinrichting gehuurd worden. Daarbij kan gekozen worden uit verschillende meubels en flexibele inrichtingselementen, waardoor verschillende type werkplekken gerealiseerd kunnen worden. Deze elementen kunnen bovendien eenvoudig verplaatst en uitgebreid worden. De gehuurde ruimte kan hierdoor ook eenvoudig groeien of krimpen.

 3. Hospitality

  Op alle locaties is een vast aanspreekpunt aanwezig voor alle eerste vragen en eventuele meldingen. Tevens is er gratis internettoegang (WI-FI en/of via LAN), koffie, thee en smaakwater aanwezig in het sociale hart. Bezoekers kunnen daarnaast gratis parkeren. In beginsel maken wij ook jouw kantoor schoon, waardoor je in principe niets meer zelf hoeft te regelen.

 4. Technology

  Toegangsverlening vindt plaats door middel van elektrische sloten, welke door middel van een app geopend/gesloten kunnen worden. Bij de entree is een digitale receptiezuil aanwezig, welke naar wens geprogrammeerd kan worden voor het melden van bezoekers. Bezoekers kunnen parkeren d.m.v. een unieke toegangscode. Door het gebruik van deze nieuwste digitale technieken zijn de kosten laag.

Waarom huren bij Campus offices.

`