Evenement

18 nov: evenement met CleverMellow

Evenement

18 nov: evenement met CleverMellow

18 november zal er binnen Campus Dreesz een nieuwe ondernemerspitch worden gehouden. Dit keer hebben we CleverMellow uitgenodigd om wat meer te vertellen over hun onderneming.

šŸ“Sociale hart van Campus Dreesz
šŸ“… Vrijdag 18 november 16:45

Over CleverMellow:

CleverMellow is een `digital low-code agency`. Zij bouwen zelf websites, maar doen dit grotendeels zonder zelf code te schrijven. Ze gebruiken in plaats daarvan slimme tools, zoalsĀ Webflow, om het proces zo ontspannenĀ mogelijk te maken. Hierdoor kunnen ze meer aandacht besteden aan het design en is er meer ruimte voor vette animaties en interacties, wat veel meer leven in de website brengt.


`De beweging van code naar no-code is iets wat al speelt sinds de jaren 80, denk bijvoorbeeld aan Excel. Het beheren en aanpassen van databases/spreadsheets kon eerst alleen met code, maar Excel heeft dit visueel en toegankelijk gemaakt. Deze beweging zien we nu ook in het web-development landschap. Het bouwen van websites kan nu grotendeels zonder code in visuele development tools. Hierdoor kun je veel sneller schakelen en is er meer controle over het proces. Web ontwikkelaars kunnen zich daardoor focusenĀ op de uitdagende (en leukere) dingen, en de designer is veel meer betrokken bij het daadwerkelijk bouwen van de website.

We zien hierdoor een verschuiving in het web landschap: websites worden mooier en leuker, gecompliceerde functionaliteiten worden toegankelijker, en bezoekers worden beter bediend. Een win-win-win situatie dus.`

Ben je benieuwd naar CleverMellow? Kom dan langs voor deze interessante pitch!

Website: https://www.clevermellow.co